Android Apps
Uw winkelwagen is leeg!
Categorieën
Aanbiedingen
3G
Accessoires

Android Apps

Android Apps

Geplaatst door in Android Apps op Januari 27, 2014 .

Direct WhatsApp op Android tablet installeren? Open deze webpagina op de tablet en klik op de download knop hieronder:

Klik vervolgens op het WhatsApp bestand dat op de tablet is gedownload en volg de instructies.

Het is mogelijk om WhatsApp te installeren op een Android tablet zonder 3G netwerk of SIM kaart aansluiting. Helaas geeft de Google Play Store maar al te vaak aan dat de tablet niet geschikt is om WhatsApp te installeren. In de Android OS van Sigma Tablet  staat WhatsApp  overigens standaard voorgeïnstalleerd.

Het is iets lastiger om WhatsApp werkend te krijgen op een willekeurige Android tablet dan op een...

Geplaatst door in Android Apps op November 15, 2012 .

Sinds kort heeft Ziggo TV een applicatie voor o.a. Android tablets om rechtstreeks op de tablet live tv te kijken. Dit gaat niet geheel vlekkeloos, aangezien de tablet niet geroot mag zijn. Veel tablets die tegenwoordig verkocht worden, zijn geroot of veelal gedeeltelijk geroot. In dit geval is dit dus een nadeel. De Sigma tablets zijn uiteraard ook geroot.

Het voordeel van een tablet die geroot is, is dat er meer mogelijkheden zijn met de tablet dan wanneer dit niet het geval is. Zo kan bijvoorbeeld audio en/of video opgenomen worden van wat de tablet weergeeft en daar zit nu net het probleem voor Ziggo TV. Niet geheel onbegrijpelijk...

Geplaatst door in Android Apps op Oktober 02, 2012 .

Helaas levert Tele2 zeer slechte support voor de eigen producten zoals de SIM data kaarten. De helpdesk van Tele2 weet vaak niet te vertellen wat de juiste instellingen voor de Tele2 SIM kaarten zijn om met bijvoorbeeld Android te gebruiken. Voor de verbinding is de apn, gebruikersnaam en wachtwoord van belang. Uiteraard moeten de overige instellingen gelijk zijn aan de video.

Verwijder de pincode van de SIM kaart! Android kan niet overweg met pincodes (op externe dongels!). Maak er dus geen "0000" van want dat is ook een pincode! De pincode moet dus gedeactiveerd worden met een telefoon of de meegeleverde software op de E220 Dongel...

Back to Top